Ανεμογεννήτριες 2000 μ.Χ.

Καλό είναι κάποια στιγμή να καταλάβει ο άνθρωπος πως μόνο με τη εξελίξη συνεχίζει να επιβιώνει το είδος.

Καταλαβαίνω ότι κάθε τι καινούριο είναι άγνωστο και μας προκαλεί ανησυχία αλλά έλεος και με αυτό το DNA. Τόσες χιλιάδες χρόνια γράφει, γράφει και ακόμη δεν έχει αποδώσει.

Η τεχνολογία είναι πρόοδος. Κατάλαβε το. Η τεχνολογία δεν είναι επικίνδυνη. Στα χέρια λάθος ανθρώπων όμως μπορεί να γίνει. Όπως και η φωτιά. Καλύτερα να μην την είχαμε ανακαλύψει γιατί δεν θα καίγονταν τα δάση...!

Η ανάγκη για ενέργεια μεγαλώνει. Πιο πολύς πληθυσμός πάνω στην γη, πιο πολλές ανάγκες και ταυτόχρονα μόλυνση του περιβάλλοντος.

Ανεμογεννήτριες 2000 μ.Χ.

Ανεμογεννήτριες, ηλιακά και αιολικά πάρκα και υδροηλεκτρικα έργα είναι το μέλλον. Για να γίνουν όλα αυτά κάποιες εταιρίες θα τα κατασκευασουν και θα πληρωθούν γι αυτό, δικαίως. 

Θα κοπούν κάποια δέντρα και θα ανοίξουν κάποιοι δρόμοι για να γίνουν οι εργασίες. Χωρίς κάποιο τίμημα δεν γίνεται τίποτα. Κάτι παίρνεις κάτι χάνεις. Έτσι είναι η ζωή καιρό τώρα.

Βάλε ηλιακό θερμοσίφωνα  στο σπίτι σου, κάνε ανακύκλωση και μην σπαταλας άσκοπα το χαρτί και το νερό και οι επόμενες γενιές θα σε ευγνωμονουν  Και κυρίως μη γίνεσαι εμπόδιο στην εξέλιξη.  

Η φωτιά, ο τροχός, ο κοχλιας, η τυπογραφία  ο ατμός, ο ηλεκτρισμός και τόσα άλλα ήταν πρωτογνωρα όταν τα ανακάλυψε ο άνθρωπος. Όμως διευκόλυναν την ζωή και μας έφεραν στο σήμερα.
 
Και θυμίσου: 
 Οι Αθηναίοι φοβόντουσαν μην πάθουν ηλεκτροπληξία όταν ο σιδηρόδρομος Αθηνών Πειραιώς, από ατμοκίνητος έγινε "ηλεκτρικός" το 1904.


Ασπρόμαυρη γελοιογραφία με αφορμή την είδηση για αντιδράσεις ενάντια στην κατασκευή ανεμογεννητριών. Δημιουργήθηκε τον2020 από τον Πάνο Ιατρίδη.

Post a Comment